Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit nemo minima rerums unsers sadips amets. Sed ut perspiciatis unde sed quia consequuntur.Page Maker including versions. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam eu hendrerit nunc. Proin tempus pulvinar augue, Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit as minima rerums quis ultrices urna consectetur non.
Welcome to Diving Club
Celem operacji jest opracowanie i wdrożenie do produkcji liofiliozanych preparatów z czosku (Allium sativum L.) poddanego fermentacji mlekowej (czosnek kiszony) i procesowi starzenia w kontrolowanych warunkach (czarny czosnek). W efekcie operacji powstanie linia technologiczna do produkcji suchych preapratów czosnkowych, łączących prozdrowotne cechy czosnku, obecności bakterii fermentacji mlekowej (czosnek kiszony) i o unikalnych cechach żywieniowych i sensorycznych (czosnek czarny). Rozpoczęcie produkcji ww preparatów wymaga zaprojektowania na bazie przeprowadzonych prac badawczo-rozwojowych, linii technologicznej i parametrów procesu wytwarzania nowych produktów.
FOR BEGINNERS